Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ο κλέφτης και ο ψέυτης...την πρώτη τετραετία χαίρονται...

Τι είπε ο άνθρωπος..............................

http://origin.ethnos.gr/ekloges/eklogeshome.asp?catid=20854&subid=2&pubid=37056948


Νίκος Σαράντης

Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων, 
υπ. δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού

«Προτεραιότητά μας είναι ο άνθρωπος. Γι’ αυτό, μέσα στη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που διανύουμε, έχουμε ήδη ξεκινήσει την υλοποίηση ενός δικτύου κοινωνικής προστασίας για τους περισσότερο αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας. Συνεχίζουμε λοιπόν με την πλήρη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που στόχο έχει κανένας κάτοικος της πόλης να μη στερηθεί τα βασικά αγαθά. Εφαρμόζουμε από την πρώτη Γενάρη ένα πρόγραμμα μειώσεων σε δημοτικά τέλη, τροφεία παιδικών σταθμών, συνδρομές σε αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματα. Αναβαθμίζουμε τις λειτουργίες και παρεμβάσεις της Κοινωνικής Υπηρεσίας. Με την ίδια λογική, θα δώσουμε μεγάλο βάρος στη συνολική ένταξη του πολεοδομικού ιστού του Καματερού στο σχέδιο πόλης.


1. "Προτεραιότητά μας είναι ο άνθρωπος. Γι’ αυτό, μέσα στη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που διανύουμε, έχουμε ήδη ξεκινήσει την υλοποίηση ενός δικτύου κοινωνικής προστασίας για τους περισσότερο αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας."

Το πόσο προστατέυετε τους αδύναμους συμπολίτες μας κ. Σαράντη φαίνεται από τις δύο αμέσως προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας.

http://apo-drasi.blogspot.com/2010/10/blog-post_21.html
http://apo-drasi.blogspot.com/2010/10/blog-post_5794.html







2. "Συνεχίζουμε λοιπόν με την πλήρη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που στόχο έχει κανένας κάτοικος της πόλης να μη στερηθεί τα βασικά αγαθά..."

Εδώ θα απαντήσουμε εκτενώς στην επόμενη δημοσίευση...
Μία φράση μόνο να θυμάστε...
"Ο κόσμος δεν έχει χρήματα να ψωνίσει τα βασικά αγαθά για την οικογένειά του κ. Σαράντη...πρέπει να έχετε πολύ θράσος για να μιλάτε για Κοινωνικό Παντοπωλείο, από τη στιγμή που υπάρχουν τέτοια σκάνδαλα στο Δήμο με εκατομμύρια ευρώ κάτω από το τραπέζι και σε διάφορες τσέπες..."
Διαβάστε λοιπόν το επόμενο (παραπάνω) άρθρο και θα καταλάβετε...


3. "Εφαρμόζουμε από την πρώτη Γενάρη ένα πρόγραμμα μειώσεων σε δημοτικά τέλη, τροφεία παιδικών σταθμών, συνδρομές σε αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματα. Αναβαθμίζουμε τις λειτουργίες και παρεμβάσεις της Κοινωνικής Υπηρεσίας."

Ποιά τροφεία κ. Σαράντη;
Αυτά που επιβάλατε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;
Το να διορθώνετε το ΛΑΘΟΣ που κάνατε, το θεωρείτε ΕΡΓΟ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;;;

http://paratiritisagionanargyron.blogspot.com/2010/10/blog-post.html

Το ίδιο και η διοίκηση του κ. Καμαρινόπουλου στο Δήμο Καματερού, με την οποία πλέον συμπλέετε...




4. "Με την ίδια λογική, θα δώσουμε μεγάλο βάρος στη συνολική ένταξη του πολεοδομικού ιστού του Καματερού στο σχέδιο πόλης."

Να είστε καλά...πήραν οι άνθρωποι με την 8-ετή διοίκηση Καμαρινόπουλου...
Δε νομίζω να θέλουν άλλο!
Εξάλλου τα έργα Καμαρινόπουλου στο Καματερό θα είναι σε λίγο παγκοσμίως γνωστά...


http://dimotis-agan.blogspot.com/2010/10/blog-post_6231.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: